Tuinontwerp

Ideeën/wensen op papier

Na uw aanvraag komen wij graag ter plaatse om de gewenste werken te bespreken. Uiteraard wordt tijdens onze eerste ontmoeting de plaats waar het werk verricht moet worden opgemeten. Aan de hand van deze opmetingen en bespreking van uw wensen kunnen wij daarna een voorontwerp tekenen.

Definitief ontwerp

Indien u eventueel nog iets wil aanpassen aan het voorontwerp dan kan dit zonder probleem. Met uw akkoord kan er dan een definitief ontwerp opgemaakt worden. Dit kan zowel met de hand getekend worden (op kalkpapier met inkleuring) of met een tekenprogramma. 3D ontwerpen zijn ook mogelijk om een beter beeld te krijgen van hoe de tuin er zou uitzien.

Kennis en ervaring

Als gediplomeerde tuinaanlegger kan ik met kennis en ervaring de mogelijkheden voor uw tuin bekijken en bespreken naargelang het door u gekozen budget. Overleggen en bespreken met de klant staat hoog in ons vaandel. Op deze manier kunnen wij naar uw wensen de voorbereidingen doen om uiteindelijk over te gaan tot de vlotte uitvoering van de werkzaamheden.

U wenst een tuinontwerp in Maldegem of de rest van Vlaanderen? Er kan altijd een vrijblijvende kostenraming gemaakt worden.

Back to Top