Containerverhuur voor alle afvalsoorten

KDM Totaalprojecten   - ContainerverhuurWilt u een container (12m³-20m³) huren voor bouw- en sloopafval, grof vuil, tuinafval,….? Zoek dan niet verder want KDM Totaalprojecten staat garant voor scherpe tarieven en een uitstekende dienstverlening aangaande containerverhuur regio Zulte en omgeving.

Diverse modellen

U kunt bij ons zelf kiezen welke container u huurt. Hebt u slechts een kleine hoeveelheid afval, dan kunt u opteren voor het kleinere type. Bent u van plan grote renovatiewerken uit te voeren, dan kiest u uiteraard voor de grootste modellen. Wij zorgen voor het brengen en ophalen van de container op het gewenste tijdstip.

Meteen al het afval weg

Een container is zeer handig wanneer u een grote schoonmaak of grote bouw- of sloopwerken wenst uit te voeren. In plaats van tientallen keren op en af te rijden naar het containerpark en uw wagen oneindig vuil te maken of te beschadigen, kunt u gewoon al het afval deponeren in de container die meteen voor uw deur staat. U wint dus enorm veel tijd uit. Bel of mail vrijblijvend voor een offerte voor containerverhuur.